L-V: 8.30 - 17.00      office@stimservice.ro      +40 264 266 111
Inchirieri

Inchirieri

Dispunem de o flota mare de electrostivuitoare, motostivuitoare si echipamente de depozit de diferite capacitati si inaltimi de ridicare pentru inchiriere. Echipamentele sunt autorizate ISCIR si au reviziile facute conform graficului de intretinere dat de producator. Pentru a putea acoperi nevoile fiecarui client oferim urmatoarele variante de inchiriere:

  1. Inchiriere stivuitor fara operator: se ofera echipamentul in stare buna de functionare cu toate autorizatiile necesare. Clientul se oblige sa asigure deservent autorizat. La acest mod de inchiriere clientul este raspunzator de stivuitor suportand toate pagubele produse in caz de operare necorespunzatoare.
  2. Inchiriere stivuitor cu operator: se ofera echipamentul impreuna cu operatorul autorizat. In acest caz raspunderea in cazul in care se produc pagube ale stivuitorului cade in totalitate in sarcina furnizorului. La cerere se poate incheia o polita de asigurare pentru lucrare care sa acopere eventualele pagube produse la marfa manipulata si/sau se poate asigura manipularea de utilaje grele pana la 25 de tone cu role si cricuri specializate.
  3. Inchiriere stivuitor NOU pe termen mediu sau lung (24-60luni): se ofera echipament nou in sistem de full rental cu toate costurile de intretinere si exploatare incluse.
  4. Subcontractare lucrare de incarcare, descarcare si manipulare: datorita experientei personalului noastru si a flotei variate de electrostivuitoare si motostivuitoare va putem oferi servicii complete de incarcare, descarcare si manipulare a intregului volum de marfa necesar in cazul unor evenimente cum ar fi: concerte, manifestari sportive, scene etc. Avantajul dumneavoastra este de a avea un cost fix, deductibil si stabilit initial. Noi ne ocupam de restul: echipament, deservent, combustibil, transport, autorizari etc.

Toate echipamentele le putem transporta in si din locatia dumneavoastra cu autoplatforme specializate care isi asigura incarcarea si descarcarea utilajului.