L-V: 8.30 - 17.00      office@stimservice.ro      +40 264 266 111
Service

SERVICE

Stim Service SRL este autorizata ISCIR pentru: reparare, intretinere si revizii la stivuitoare autopropulsate, translatoare stivuitoare si mecanisme de ridicat.

Personalul format din ingineri si tehnicieni are o mare experienta in domeniul echipamentelor de ridicat, beneficiind de-a lungul timpului de diverse cursuri de perfectionare sustinute de producatorii de echipamente.

Avem un atelier de reparatii de peste 400 mp in care putem repara si reconditiona orice stivuitor. In dotarea noastra intra printe diverse echipamente si testere de diagnosticare,  o presa mobila de anvelope si un regenerator de baterii.

De asemenea dispunem de  masini de service complet utilate si dotate pentru intretinere, revizii si reparatii la sediul clientului.

Serviciile de service oferite sunt in 3 variante:

  1. Contract de service: acest tip de contract presupune un abonament lunar, la doua luni sau la maxim trei luni (in functie de volumul de lucru al echipamentului). Avantajele semnarii unui astfel de contract sunt: o suma fixa pentru revizie, tarif redus pentru manopera ce nu face obiectul reviziei, timp de interventie de maxim 48 ore, acoperire pentru autorizarea ISCIR a echipamentului.
  2. Contract de full service: acest tip de contract presupune o suma fixa pentru fiecare echipament / luna care include toate costurile de manopera, deplasare, consumabile si pieselde schimb. Avantaje: o suma fixa de exploatare in fiecare luna, timp de interventie de maxim 24 ore, acoperire pentru autorizarea ISCIR a echipamentului. Dezavantaje: este disponibil doar pentru echipamentele noi pana la 5 ani.
  3. Interventii la cerere: acest tip de interventie nu presupune un contract. Manopera si deplasarea se aplica la tariful standard. Timpul de interventie este in limita disponibilitatii, nu acopera autorizarea ISCIR a echipamentului.

Pentru bateriile electrostivuitoarelor, lizelor sau transpaletelor electrice, dispunem de dotarea completa pentru diagnosticare, monitorizare, intretinere si regenerare.

Furnizam gama completa de roti, anvelope pneumatice, anvelope superelastice (pline) si bandaje (cushion) pentru orice electrostivuitor , motostivuitor sau echipament de depozit. Serviciile de montaj se pot asigura si la sediul clientului pentru a scurta timpul de imobilizare a stivuitorului.

Asiguram piese de schimb, consumabile, diverse dispozitive, furci si accesorii pentru aproape orice marca si model de stivuitor.