L-V: 8.30 - 17.00      office@stimservice.ro      +40 264 266 111
Stivuitoare Electrice pe 3 roti

STIVUITOARE ELECTRICE PE 3 ROTI

Sunt stivuitoarele cu un grad mare de manevrabilitate si productivitate. Roata spate este foarte usor manevrabila. Sunt dotate cu caracteristicile necesare pentru cresterea productivitatii avand posibilitatea de tractiune fata sau spate.

Electrostivuitoarele in 3 roti cu tractiune fata combina performantele foarte bune cu eficienta energetica si sunt potrivie de la utilizare medie pana la utilizare intensiva. Cu o gama larga de optiuni atat pentru echipament cat si pentru baterie aceste electrostivuitoare pot oferi un nivel competitiv de performanta cu un consum redus de evergie. Totodata design-ul ergonomic creste confortul operatorului.

Electrostivuitoarele in 3 roti cu tractiune spate au fost special proiectate pentru a fi manevrate in spatii restranse. Sunt ideale pentru platforme de incarcare aglomerate acolo unde spatiul nu este punctul forte. Caracteristicile de performanta cum ar fi controlul hidraulic si vizibilitatea imbunatatita ii ofera operatorului confort, ducand la utilizare, eficienta si performanta maxima.